Price料金表
基本料金
<単発のご依頼>
\3,480 / 時間~(+税、交通費一律900円 / 東京23区内 / 2時間~)
\5,000 / 2時間
(+税、交通費込み / 新宿区・豊島区 / 2時間)
Basic charge
<One-time chef service>
3480 yen for minimum of 2 hours(+tax, transportation fee of 900 yen within Tokyo 23 wards)
お得な週1、週2プラン
<毎週1回のご依頼>
\3,280 / 時間~(+税、交通費一律900円 / 東京23区内 / 2時間~)
<毎週2回のご依頼>
\2,780 / 時間~(+税、交通費一律900円 / 東京23区内 / 2時間~)
Special pricing for weekly plans
<Once a week>
3280 yen for minimum of 2 hours(+tax, transportation fee of 900 yen within Tokyo 23 wards)
<Twice a week>
2780 yen for minimum of 2 hours(+tax, transportation fee of 900 yen within Tokyo 23 wards)
キャンセル料
前日:30%当日:50%
※当日作業予定のお時間を元に算出致します。
お時間のご変更は当日開始時間の3時間前までにご連絡下さい。
お時間のご変更は当日開始時間の3時間前までにご連絡下さい。
A cancellation fee will arise.
the day before:30%cancellation on the day:50%
お⽀払い⽅法
定期予約のお客様に関しましては⽉末にご請求書をお渡し後、期⽇までに銀⾏にてお振込をお願いいたします。
※ご希望に合わせまして現金でのお支払いも可能でございます。
単発にてご予約のお客様は当⽇現⾦にてお⽀払いをお願いいたします。(お⽀払い後、領収書をご発⾏いたします)
PAYMENT
Payment by bank transfer, invoices issued at the end of month.
Payments for one-time chef service are cash only and due
at the end of service.
Payments for one-time chef service are cash only and due
at the end of service.
実際の流れ
Step1 | 初回訪問前に担当シェフより、メール⼜はお電話にて事前ヒアリングとメニューのご提案 |
---|---|
Step2 | 初回訪問時に調理器具や⾷材のご確認をさせて頂き調理に移ります |
Step3 | ⽚付け終了後実際にお作りしたお料理のご説明、保存⽅法や期間など |
Step4 | 次回の⽇にちのご確認(⽉極プランのお客様のみ) |
PROCESS
Step1 | The chef will contact you by phone or email before the initial visit to ask about menu suggestions. |
---|---|
Step2 | The chef will confirm what cooking utensils and ingredients you have and proceed to meal preparation. |
Step3 | The chef will clean up and provide explanations about the dishes prepared, including storage. |
Step4 | Confirm dates for the next visit (monthly customers only). |